RD Repair: voor wie?

Verzekeringsmaatschappijen

Herstel van alle schade aan ramen, deuren en poorten veroorzaakt door inbraak, verkeersongevallen, brand, bouwactiviteiten, familie (kinderen, huisdieren)…

Schrijnwerkfabrikanten

Herstel van schade aan ramen, deuren en poorten veroorzaakt door werkzaamheden op de werf, foutieve plaatsing, transportschade enz...

Plaatsers van schrijnwerk

Beschadigingen tijdens plaatsen transport of behandeling met verkeerde reinigingsproducten, pur-vlekken gemaakt tijdens de montage.

Aannemers bouw

Herstel van schade aan ramen, deuren en poorten, veroorzaakt door werkzaamheden op de werf, vermijd discussies met uw eindklant of andere aannemers en laat schade snel herstellen.

Particulieren

Herstel van alle schade aan ramen, deuren en poorten, veroorzaakt door inbraak, huisdieren, veroudering, verwering, veranderen van kleur van ramen, voordeurrenovaties…. Herstellen is meestal economischer dan vervangen en spaart ook het milieu.

Immokantoren

Ramen en deuren vormen het gezicht van de woning. Renoveer of herstel ze om het eigendom aantrekkelijker te maken voor verkoop en het bekomen van een hogere prijs… Een mooi gezicht verkoop immers altijd sneller en beter.

Bedrijven

Restylen van bedrijfsgebouwen, winkels, kantoren, herlakken van ramen, deuren poorten, gevelelementen enz...

Sociale huisvesting

Opwaarderen en renoveren van ramen, deuren en poorten door ter plaatse te herlakken of het doorvoeren van voordeurrenovaties met een mooier en beter isolerend resultaat.

Iets voor jou?