Hybride buitendeuren

Hybride buitendeuren :
Het beste uit 3 werelden in één nieuw concept

Door hun unieke opbouw bestaande uit een staalversterkt vast PVC kader, een uiterst stevig maar licht aluminium vleugelprofiel, gecombineerd met zowel binnen als buiten een plaat in Modified Wood Composite (MWC) bundelen onze hybride deuren de belangrijkste voordelen van zowel houten, pvc en aluminium deuren:

Ze zijn even mooi als houten deuren: Alle mogelijke infrezingen, sierlijsten, dorpelprofielen enz… kunnen in het 18 mm dikke deurblad verwerkt worden. Dit maakt ze ongelooflijk mooi en geeft zelfs de mogelijkheid om replica’s te maken van bestaande houten deuren. Zowel op de buitenkant als aan de binnenzijde zijn geen vleugelprofielen, noch glaslatten zichtbaar (tweezijdig vleugeloverdekkend).

Ook qua kleuren moet u zich geen zorgen maken: deze deuren kunnen afgewerkt worden in nagenoeg alle kleuren die op de markt van ramen en deuren beschikbaar zijn, zowel passend bij PVC als bij aluminium schrijnwerk. Voor de houtstructuren is er een speciale reeks “LIGNUM” waarvoor Axino speciaal geselecteerde folies gebruikt die de feel en look van echt hout natuurgetrouw weergeven.

Hybride buitendeuren hebben nog betere geluids- en warmte isolerende eigenschappen dan de beste PVC deuren op de markt. De dubbele aanslagdichting, de middendichting, de 18 mm dikke MWC voorplaat en de kern in hoogwaardig polyurethaanschuim zorgen voor een perfecte thermische isolatie en wind- en geluiddichting.

Onze hybride buitendeuren zijn uitermate veilig : standaard zijn ze voorzien van een slot met 6 sluitpunten (2 pennen, 2 haken, dag- en nachtschoot) ; een veiligheidscylinder met cylinderprotectieplaat en stevige scharnieren met dievenklauwen. Dit, gecombineerd met het uiterst stevige aluminiumprofiel en het staalversterkte kunstofkader maken van uw woning een oninneembare vesting.

De doordachte opbouw en de keuze van de materialen maakt ook dat deze deur ongevoelig is voor het bimetaal effect (kromtrekken bij eenzijdige opwarming).

Maatwerk is standaard! De hybride buitendeuren worden altijd volledig op maat gemaakt. Er zijn enkele basismodellen voorgesteld in de stijlen klassiek, country (landelijk, pastoriestijl) en modern. In principe kunnen wij nagenoeg alle modelvoorbeelden maken.

Indien u ergens een foto heeft van de deur van je dromen, zend die door, wij maken ze voor u!

Speciale reeks: AXINO LIGNUM

Geniet nu van de schoonheid van deuren en poorten in exotisch hout zonder de nadelen ervan. Onderhoudsvrij, geen ongelijkmatige vergrijzing, geen schimmel– of vochtvlekken en direct in de gewenste kleur! Door het concept van de hybride deuren heb je ook geen last van kromtrekken of houtrot, en bovendien zijn deze deuren inbraakveilig en super isolerend!

Voordeuren in Axino Lignum, gecombineerd met zwarte ramen en een combinatie “Black&Wood”, met zwarte kaderprofielen.

Het is heel trendy om bijvoorbeeld zwarte ramen te gaan combineren met deuren en poorten in exotische houtsoorten. Dit wordt toegepast bij zowel landelijke, klassieke als moderne woningbouw. Axino heeft voor de Lignum uitvoering een reeks van uiterst mooie en natuurgetrouwe folies geselecteerd waarbij het verschil met echt hout nauwelijks zichtbaar is. Je hoeft dus niet altijd voor je deur en poort dezelfde kleur van je ramen te kiezen! Hieronder vind je de verschillende houtkleurmogelijkheden van Lignum:

(technisch is het niet mogelijk de kleur correct weer te geven—vraag stalen op)

Heeft u een vraag rond
hybride buitendeuren?

Offerte nodig? Of meer informatie rond deze specialisatie? AXINO helpt u graag verder.

Onze andere specialisaties